2x18 Frokostseminar

Torsdag 29. februar
08.30 - 09.15

PwC 
Dronning Eufemias gate 71, Bjørvika, Oslo

Kunnskap er makt: Slik utjevner du urettferdigheten KI kan skape mellom bedrifter.

Halvparten av norske toppledere svarer i CEO Survey at de har tatt i bruk kunstig intelligens (KI). Fire av fem av de som har tatt i bruk generativ KI svarer at KI vil bedre kvaliteten i produktene/tjenestene. Og en av fire vil redusere bemanningen som følge av KI. 
Jo større du er, jo større skalaeffekter kan du ta ut av KI-investeringer. Men hva med mindre selskaper? Vil det oppstå en ubalanse mellom de som har tilgang til de beste verktøyene og de som ikke har det? Hvordan kan vi sikre at alle får tilgang til fordelene som KI kan tilby, uansett om de er små eller store, og uansett om de bruker mikrospråket norsk eller verdensspråket engelsk?

Møt Nasjonalbiblioteket som skal undersøke verdien av opphavsrettslig beskyttet materiale i trening av norske generative språkmodeller.

Agenda

Velkommen: Kjersti Aksnes Gjesdahl

1x18: Lars Erlend Leganger, PhD i teoretisk fysikk og KI-direktør i PwC
Halvparten av norske toppledere svarer at de ikke ennå har tatt i bruk KI. Hva skal din KI-strategi være? Hvor – og hvordan kan alle bedrifter ta i bruk KI nå – uten de største investeringene? Her er eksempler og konkrete steg du kan ta for å komme i gang.

Pause

1x18: Wilfred Østgulen, IKT-direktør i Nasjonalbiblioteket
NB Whisper sikrer at digitale tjenester og programvare finnes på norsk - som har et stort mangfold av dialekter og i en global sammenheng er et veldig lite språk. 
Hvordan kan algoritmer og data brukes for å automatisere og forbedre tjenester?
Hvordan kan vi sikre en rettferdig overgang til en mer automatisert arbeidsplass?

 

Praktisk info

Registrering fra kl. 08.00

Ingen deltageravgift

Kruttsterk kaffe og en spennende matbit

Påmelding2x18

Helt ærlig.

Et frokostseminar skal ikke ta halve arbeidsdagen. Derfor tilbyr vi et seminarkonsept der du får all den nødvendige lnformasjonen på 2x18 minutter. En stram tidsbegrensning stiller høyere krav til våre eksperter og tvinger frem mer presise og spissede presentasjoner. Kill your darlings som man sier. I tillegg byr vi på enkel frokost, kruttsterk kaffe og en overraskelse i pausen.

Velkommen til Norges kanskje mest effektive frokostseminar!

Kontakt

Kjersti A. Gjesdahl
Partner, PwC
Tlf.: 415 58 225
kjersti.gjesdahl@pwc.com

Lars Erlend Leganger
Director, PwC
Tlf.: 997 12 762
lars.leganger@pwc.com

Trine Torvanger Knap
Event Coordinator, PwC
Tlf.: 480 43 827
trine.knap@pwc.com