Løypemeldingen 2023 og bærekraft i Skogstad

Tirsdag 03. oktober
08.30 - 09.30

Webinar

PwC og lokale næringsforeningar inviterer til webinar med presentasjon av Løypemeldingen 2023 og Skogstad Sport deler gode råd frå si bærekraftssatsing.

Kva motiverar bedrifter til å utvikle sitt eige arbeid innan berekraft? Og kva er utfordringene bedriftene kjenner på?

For tredje år på rad presenterar vi funn frå Løypemeldingen  - ei årleg bærekraftsundersøking som synleggjer korleis næringslivet i regionen arbeidar og strukturerar sin innsats knytt til bærekraft. Logg på webinaret her

Prioriterar bedriftene ressursar til arbeid med bærekraft? Kor langt er vi komne med å sette oss konkrete mål? Dette og andre spennande resultat frå undersøkinga vert presentert under webinaret.

Vi vil også kikke nærmare på dei nye krava til bærekraftsrapportering - CSRD,  og korleis dette vil påverke bedrifter framover.

Bærekraft i praksis
Skogstad Sport har gått frå tanke til handling. Vi får besøk av Jenny Tomasgard, bærekraftsansvarleg i selskapet, som delar korleis dei har utvikla sitt bærekraftsarbeid dei siste åra, med konkrete tips og motivasjon for andre bedrifter.

Velkomne til eit lokalt webinar om eit globalt tema!
Bærekraftsundersøkinga og webinaret er i samarbeid med Sogn og Fjordane Næringsråd, Herøy Næringsforum og Fosnavåg Shippingklubb

Logg på webinaret her

Agenda

  • Lansering av Løyepemelding 2023
  • Skogstad Sport v /bærekraftsansvarleg Jenny Tomasgard
  • CSRD: Kva betyr nye krav til bærekraftsrapportering i praksis

Praktisk info

Vi opnar for innlogging til webinaret 08.20

Ingen deltageravgift

PåmeldingKontakt