PwC Event

Morgenøkten med PwC

Tirsdag 16. juni
08:35–08:55

Virtuelt
Innlogging:
meet.google.com/fus-rhjn-bxk

– Delingsøkonomi for kompetanse


Velkommen til Morgenøkten med PwC. Her møter du inspirerende og dyktige mennesker fra ulike bransjer i samtale om tema knyttet til den nye hverdagen vi nå våkner opp til. Gjennom våre morgenmøter vil du få innblikk i hvordan nedstengingen av samfunnet den 12. mars påvirket Norge gjennom blikket til noen av de som fikk hverdagen snudd på hodet.

Agenda


I denne morgenøkten møter vi Ida T. Sætersdal, medgrunnlegger og daglig leder i ShAIRskills, som har skapt en plattform for deling av kompetanse og ansatte mellom bedrifter. Vi snakker om hva som motiverer bedrifter til deling av kunnskap og erfaring på tvers av bransjer, hvilke ferdigheter og kunnskap som egner seg for deling, og som er etterspurt. Og kan ShAIRskills gi arbeidstakere det mange ønsker av variasjon, fleksibilitet og utfordringer uten at det går på bekostning av jobbsikkerhet. Er det løsningen for en fremtidig delingsøkonomi for kunnskap?

 

Slik logger du deg inn:
meet.google.com/fus-rhjn-bxk

Alternativt, bli med via telefon  +47 21 40 06 11‬ (PIN-kode: ‪444 959 419‬#)

Vi åpner for innlogging til livecast kl. 08:25.

  • Husk å slå av kamera og mute mikrofon.
  • Benytt chat-funksjonen i løpet av Morgenøkten.
  • Spørsmål besvares avslutningsvis.
  • Vi minner om at Morgenøkten vil bli tatt opp

PåmeldingOm eventet

Hver tirsdag morgen inviterer vi kloke og spennende mennesker, fra ulike bransjer til en kjapp virtuell morgenprat i Morgenøkten med PwC.